Održana promocija studenata FSRE

DODJELA DIPLOMA
Održana promocija studenata FSRE
objavljeno: 05. 12. 2017.

U Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače svečano je promovirano 185 diplomanada Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike Sveučilišta u Mostaru. Dodijeljene su dvije diplome stručnim prvostupnicima strojarstva, 14 diploma stručnim prvostupnicima računarstva, 56 prvostupnicima strojarstva, 42 prvostupnicima računarstva, 36 magistrima strojarstva i 35 diploma magistrima računarstva.

Rektor  Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Zoran Tomić diplomandima je poželio puno uspjeha na privatnom, poslovnom i daljnjem obrazovnom planu. „Programi se osuvremenjavaju te se otvaraju novi laboratoriji. Uspješno ste povezani s gospodarstvom, kako domaćim, tako i međunarodnim i stvarate nove projekte. Uspjeli ste fakultet pozicionirati i dovesti na stazu izvrsnosti. Ne sumnjam kako ćete tu izvrsnost, kompetencije, znanje i vještine primijeniti i na tržištu rada“, izjavio je rektor Tomić.

Dodijeljene su i Dekanove nagrade najboljim studentima, a također su studentima i profesorima uručena priznanja i zahvalnice za promociju fakulteta, kao i dugogodišnji rad na najstarijem fakultetu na Sveučilištu u Mostaru.

Dekan fakulteta prof. dr. sc. Željko Stojkić čestitao je promoviranim studentima fakulteta na postignutom uspjehu. „Današnja promocija je važan događaj za vas i vašu obitelj. Ona predstavlja životnu prekretnicu kada započinjete novi put na kojem će vam trebati stečena znanja. Jedinu pravu sigurnost u današnjem svijetu čovjeku mogu pružiti znanje, iskustvo i sposobnost“, rekao je dekan Stojkić.