Veleposlanik Europske unije u BiH NJ. E. Lars-Gunnar Wigemark razgovarao sa studentima

EKONOMSKI FAKULTET
Veleposlanik Europske unije u BiH NJ. E. Lars-Gunnar Wigemark razgovarao sa studentima
objavljeno: 13. 12. 2017.

U okviru projekta „E4U“ veleposlanik Europske unije u BiH NJ. E. Lars-Gunnar Wigemark razgovarao je sa studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i Ekonomskog fakulteta Univerziteta ''Džemal Bijedić'' na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru.

Cilj info dana je upoznati sve studente, ali i druge zainteresirane, s aktivnostima koje se provode u okviru projekta „E4U“.

„Želimo čuti mišljenja mladih o situaciji u državi, njihovom životu i budućnosti te što misle o Europskoj uniji. Impresioniran sam kvalitetom studenta, njihovim ambicijama i pozitivnim stavovima, unatoč relativno negativnom raspoloženju u državi“, kazao je Wigemark novinarima.

Kazao je kako je važno slušati studente, naglasivši kako je od studenata čuo bolje komentare o socio-ekonomskom stanju, nego od drugih stanovnika Bosne i Hercegovine.

Dekanica Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru Mila Gadžić kazala je kako nove generacije zaslužuju bolju budućnost te da će u razgovoru sa studentima saznati što mladi ljudi misle o procesu pridruživanja BiH Europskoj uniji.